Dragi Čitaoci ja sam Marija Gavrić, trenutno zivim u Banja Luci, imam 36 godina.
​​​​​​​Vlasnica zivimozdravije.com portala me zamolila da objavi moju priču.

Vrlo rado sam odobrila jer želim bar da vidite kakve promjene u životu su moguće i sa čim sam se ja izborila. A vjerujte mi, ako sam ja uspjela, mozete i vi jer sigurno niste ovako kriticni.

Slikano prošle godine na moru i sad. 

Ako imate višak kilograma, želim da pročitate ovu priču do kraja i date sebi šansu na taj način. 

Ako ste zadovoljni svojim izgledom i mislite da nemate višak kilograma i da vam ne treba cak ni detoksikacija onda ne morate čitati dalje, radite nešto pametnije 🙂

Nije uvijek sve bilo OK

Kao što rekoh sad imam 36 godina i sad je sve kako treba. Međutim prije toga nije bilo. Od osnovne škole sam buckasta i to mi je pravilo mnogo problema u životu. 

Generalno sam “živa” osoba, volim društvo, izlaske i putovanja. Međutim..

Većina vas djevojaka može da zamisli kako je kad ti se momak svidi a on te i ne pogleda uopšte.

Zbog tog a i zbog zdravlja generalno sam se osjećala depresivno sve više i više. U momentu fotografisanja mene na moru imala sam vjerovali ili ne 93 kilograma. Za moju visinu od 173 centimetra to je UŽAS. 

Ana Hvala Ti …

Zašto mi je slika “debele mene” sa mora bitna..

Baš na moru sam upoznala jednu stariju predivnu ženu koja je imala kucu blizu plaže. Kako smo se viđale svaki dana, ubrzo smo se vrlo zbiližile i pričale o svemu i svačemu.

Ana je inače ostala bez muža prije 5 godina i nije joj bilo lako. Išli su zajedno u šetnje, živjeli, putovali. Ana se nakon gubitka muža zatvorila u kuću, da li su i hormoni igrali ulogu ne znam ali jako se udebljala. Zdravlje joj se pogoršalo, zglobovi, koljena, sve je krenulo na dole.

U nekom momentu je jednostavno rekla sebi “Nebojša ovo ne bi dozvolio”. U sjećanje na svog muža krenula u riješavanje svog problema i odlučila da skine višak nepotrebnih kilograma. Sve je probala i stala kad je došla do Go Slim čaja.

Vjerovatno je većina vas cula za ovaj čaj. Možda ga niste probali, možda nekom nije radio, ali Ani i meni je bio životno riješenje.

Ana mi je posudila svoj čaj za nekoliko dana i nagovarala me da budem istrajna. Svidio mi se ukus a i dejstvo. Pošto sam morala da idem kući. Poslije sam kupila jedan, pa još jedan pa još jedan.

Kad mi neko kaze ma kakve aronije i strane trave, to je sve marketing.

Nisam baš sigurna da je tako, ne znam kakva trava kod nas može ovakav efekat da napravi za samo 4 mjeseca.

Zašto vam ovo pričam? Zato što znam kako vam je i možete i vi to da uradite!

Zbilja možete da popravite svoj život sa ovim jednostavnim biljnim čajem. 

Ovo je ključno, BUDITE ISTRAJNI i PIJTE ČAJ 2 ili 3 PUTA DNEVNO.

Jednostavno će vam smanjiti apetiti, popraviti stolicu i očistiti organizam.

Mozda ce vas šokirati cijena čaja, koja je 50KM. Neki od vas će da pomisle, ČAJ OD 50KM, halo da li ste normalni. A znate šta cu vam ja reći, sad bi dala za njega i 3 puta više!

Zapitajte se na šta sve potrošite 50 km, evo par primjer, to su vam: 

  1. 1 ručak
  2. Jedna ili dvije majice.
  3. Jedan izlazak u grad
  4. Jedan odlazak u prodavnicu

Zapitajte se samo..

Da li bi žrtvovali jedan ručak ili jedan izlazak u grad za do 20 kilograma manje??

NAPOMENA UREDNIKA: zivimozdravije.com je u saradnji sa GoSlim centrom napravio popust od 50% za svoje čitaoce. Ovaj promo period ce trajati do isteka zaliha.

110 KM
55 KM

Ako imate bilo kakvih pitanja, samo ostavite svoje ime i broj telefona, ljubazni operateri će vam besplatno dati sve informacije o čaju i načinu primjene.

Pakovanja Dostupno: 17